Ta del av Motums Hållbarhetsredovisning 2020

Välkommen att ta del av Motum-koncernens första Hållbarhetsredovisning. Rapporten som täcker verksamhetsåret 2020 ger en helhetsbild av koncernens hållbarhetsarbete med fokus på vad vi åstadkommit under det gångna året och vad vi kommer att arbeta vidare med.

Motum omfattas ännu inte av kravet att framställa en hållbarhetsredovisning men som den hållbara hiss- och portkoncernen ser vi det som en självklarhet att årligen sammanställa koncernens samlade hållbarhetsarbete.

Jag är stolt över vårt hållbarhetsarbete och är glad över att få presentera Motums första hållbarhetsredovisning. Det är lätt att man går i fällan att agera hållbart i delar av verksamheten medan andra glöms bort. Med hållbara verksamhetsmål fortsätter vi sträva efter att alla beslut vi fattar, alla idéer vi får, alla nya kunder vi får in, alla hissar och portar vi installerar, alla investeringar vi gör, alla människor vi anställer och alla samarbeten vi ingår i ska syfta till att göra verksamheten – och vår omvärlden – mer hållbar, säger Fredrik Eliasson, koncernchef Motum.

Om du har frågor gällande rapporten eller vill veta mer om vårt hållbarhetsarbete, vänligen kontakta Johanna Olsson, Hållbarhetschef, 079-337 75 84/ johanna.olsson@motum.se

Länk till Hållbarhetsredovisningen i blädderbar pdf

Länk till Hållbarhetsredovisningen i utskriftsversion